Dimarts, 17 De Juliol De 2018
Carretera de Lleida, 21, Organyà - 25794
Telèfon: 973383007 Fax: 973383536

TOTES LES NOTICIES

23/05/2016

Projecte d'intercanvi cultural 'Rock The mountains'.


Foto

Nota de premsa, llibreta d'activitats i seguiment de resultats

Rock the Mountains és un intercanvi juvenil que va tenir lloc a Organyà, al març de 2016. Durant 10 dies, joves de Catalunya, Sardenya, Bèlgica, Bulgària i Finlàndia van experimentar en primera persona la vida als Pirineus mentre compartien les seves cultures i tradicions.

L'objectiu del projecte va ser el de crear un espai per al desenvolupament de l'expressió artística i personal dels joves per ajudar-los en el seu creixement a través de diferents activitats creatives i en especial a través de la música. 25 músics i artistes van viure plegats una vida tal i com la viuen els habitants d'Organyà: van
pujar a Santa Fe, van cantar Caramelles, van participar en una gimcana organitzada pels joves locals, van ballar amb Goigdansa i finalment van crear dos concerts benèfics als quals van assistir més de 300 persones a Organyà i La Seu d'Urgell i van recaptar 1110 euros per l Associació Nadia Nerea.

Com va ser el concert? Rock the Mountains concert video

El projecte va ser un èxit total i va tenir un impacte molt positiu en la comunitat local, que va participar de moltes de les activitats del projecte. Els participants de l'intercanvi van marxar d'Organyà amb un enorme creixement i canvi en ells mateixos: No importa quines llengües parlem i quines cultures representem, sabem que tots tenim un llenguatge comú en la música, així podem viure junts en pau i felicitat.

La propera edició Jazz the Sea està previst que es pugui desenvolupar a Sardenya l'any 2017. Si tens ganes de saber més coses sobre el projecte, si us plau segueix-nos a pirineuscreatius.org on podràs inscriure't al nostre newsletter.

Rock the Mountains va ser desenvolupat a l'Alberg Santa Fe d'Organyà, que és un lloc fantastic per programar activitats d'educació no formal. El projecte va ser organitzat per l'Associació Pirineus Creatius amb el finançament del programa de la UE Erasmus+ i amb co-finançament de la fitxa tècnica dels dos concerts per l'Ajuntament de La Seu dUrgell i l'Ajuntament dOrganya. El projecte va ser recolzat per Oficina Jove de l'Alt Urgell i va comptar amb la participació activa dels seus Voluntaris Europeus.
 
P.D: Tinteresa saber més sobre les activitats que vam relitzar durant el projecte? Aquí tens una libreta d'activitats, que et pot servir com a guia del programa de Rock the Mountains. Gaudeix-la i sent-te lliure de compartir-la!:)


Informació addicional


Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web