Dilluns, 25 De Maig De 2020
Carretera de Lleida, 21, Organyà - 25794
Telèfon: 973383007 Fax: 973383536

Serveis

Club Parapent Pirenaic

Carretera de Lleida, 14, baixos. Organyà,

Telèfon: 678 418 070

E-mail: clubparapentpirenaic@gmail.com

Web: http://www.clubparapentpirenaic.org/

Història del Club

Cap als anys 1987-88, quan tot això del parapent encara era desconegut a l'estat espanyol hi eren comptats els esportistes que es van decidir a descobrir-ho, es va fundar el club Parapent Pirenaic.

Entre els seus fundadors es barregen els noms dels germans De la Mata, Javier i Juan, en Lluis Giner, Nil i Nestor Boigas (pioners del parapent a Espanya). En aquests primers anys, el club tenia la seva seu social a la plaça Universitat de Barcelona, i les activitats es localitzaven principalment a Castejón de Sos i a Àger, des d'on van donar a conèixer el Parapent a molta gent, fent escola i organitzant sortides i diferents competicions . Fins l'any 1991 va ser un moment de creixement i  gran activitat.

El club es va registrar per primera vegada al Registre d'Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya el 18 de Maig de 1993, després d'haver-se constituït la que serà la junta directiva més longeva el 28 de Novembre de 1992 (any olímpic per Catalunya). Aquesta junta directiva estava composada per en Claudi Mena com a President, en Josep Vivo com a sots-President, en Quim Farrero com a Secretari , na Muryel Ledesma com a tresorera, i en Pep Serra i en Carlos Soto com a Vocals. Aquesta nova junta directiva va durar 13 anys, fins el 7 de Maig de 2005. En aquest període també es va dedicar a promoure l'activitat del Parapent en tot allò que van poder, fent escola i organitzant competicions, per tot el territori català, van fer escola a Àger, Vilanova de Meià fins que van aterrar a Organyà el 1995.

El 7 de Maig de 2005 es fan eleccions on es decideix mantenir com a President en Claudi Mena , i la resta de components de la junta direciva es modificaran éssent els següents, com a sots-President en Miquel Xercavins, com a Secretària na Elena Montane, com a Tresorer en Carles Torres i com a Vocals en Joan Vilaginés, en Maurizzio Cozzone i n'Antonio Mudarra. Aquesta junta va estar vigent fins el 15 de Setembre de 2007, quan per motius varis es va disoldre i es va constituir una nova junta.

La nova junta va ser constituida per en Ricard Moron com a President, en Claudi Mena com a sots President, na Xesca com a Secretària , en Maurizio Cozzone com a Tresorer i vocals en Jose Carlos Rodriguez i &. Aquesta junta durarà tot just un any, la qual per diferents motius  es veu obligada a disoldres el 28 de Març de2009.

Actualment la Junta Directiva del club Parapent Pirenaic està formada pel President en Ferran G.Carricondo, el Vice President en Claudi Mena, el Secretari en Joan Vilanova, la Tresorera na Roser Andújar, i els Vocals en Miquel Xercavins i en Marc Benavent. Des d'on simpulsen totes aquelles activitats per tal de donar a conèixer i dinamitzar l'activitat del Parapent, tal com s'ha vingut fent al llarg de  totes les etapes del club i cada Junta dins de la seva mesura.

Parapent Organyà. Escola de vol

Carretera de Lleida, 14, baixos. Organyà,

Telèfon: 639 330 406

E-mail: info@parapentorganya.cat

Web: http://parapentorganya.cat/

Benvingut al centre de vol lliure Parapent Organyà. Des de l'any 1987 estem impartint cursos de parapent i vols en parapent biplaça. L'escola compta, actualment, amb els millors professionals, gent jove dinàmica i entusiasta de la seva gran passió, el parapent. Constantment es reciclen i actualitzen els seus coneixements.

VOLAR, QUINA MERAVELLA

Quin plaer desenganxar els peus del terra i deixar-te dur pel vent, girar amb els voltors i tocar els núvols. Sentir-te ocell per un dia. Notar l'aire en la teva cara, perdre la noció del temps, sentir com puges gràcies a la força del vent, i veure-ho tot des d'una altra dimensió. Ara pots  volar en parapent,  et farà sentir una sensació única. És una experiència que no te la pots perdre.

A Organyà, tindràs aquesta sensació indescriptible, és possiblement un dels millors llocs del món per a fer un vol en parapent biplaça. Des del nostre lloc privilegiat veurem el Pirineu, la serra del Cadi, el Pedraforca, El Pic de l'Orri i molts més que tu mateix podràs descobrir!

-cursos: Iniciació, progressió i perfeccionament

-cursos de cross

-Vols biplaça: oferim gran varietat de vols biplaça.

-Lloguer de material

-Assistència en vol

volarenparapente.com

Carretera de Lleida, 9. Organyà,

Telèfon: +34 633 217 141

E-mail: info@volarenparapente.com

Web: http://www.volarenparapente.com/

cursos

biplaces

venda i lloguer de material

tramitació de llicències

guies de vol

Organyà Xperience

Telèfon: 626 319 949

E-mail: organyaxperience@gmail.com

Web: http://www.organyaxperience.cat/

Cursos: Iniciació, progressió, perfeccionament

Vols Biplaça: Vol de descoberta, vol acrobàtic, vol de muntanya i vol de rendiment,

 

Benvinguts a Organyà Xperience!

Vine a volar en parapent i descobrir les magnífiques vistes de l'Alt Urgell, enlairar-te del terra per a descobrir un munt de sensacions noves i indescriptibles i gaudir del paisatge a vista d'ocell. Descobreix una altra manera de veure el món amb el nostre equip tècnic, el qual compta amb una dilatada experiència en l'àmbit de la docència i el vol lliure. Més informació a organyaxperience@gmail.com
T'esperem!

  Jordi Medina: 626 319 949 
 

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Disponibles properament!

Mapa Web